Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@17:24:22 GMT

چرا مردم دیگر به سریال‌های طنز نمی‌خندند؟

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۹۲۷۵

چرا مردم دیگر به سریال‌های طنز نمی‌خندند؟

شهاب عباسی با اشاره به مجموعه طنز «دست‌انداز» که از ابتدای نوروز روی آنتن شبکه نسیم رفت، درباره ادامه تولید آن بیان کرد: برنامه‌ریزی ما برای این مجموعه در ۹۰ قسمت و تا قبل از شروع محرم بود و حالا هم مجموعه تا اواخر مرداد پخش می‌شود.

وی اضافه کرد: برنامه‌ای برای فصل جدید این مجموعه نداریم طرح‌های جدیدی دارم که می‌خواهم سراغ آن‌ها بروم اما فعلاً قصد ساخت کار آیتمی را ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی که پیش از این طنز آیتمی «خنده بازار» او با اقبال مخاطب روبه‌رو شده بود درباره کیفیت پایین‌تر طنازی «دست‌انداز» بیان کرد: بخشی از این طنازی سلیقه‌ای است، من بازخوردهایی که از «دست‌انداز» داشتم درصد زیادی از آن راضی بودند.

وی درباره اینکه چرا برنامه نتوانسته است به همان میزان برای مخاطب جذاب و مفرح باشد، گفت: بخشی به ممیزی‌های تلویزیون برمی‌گردد و اینکه شرایط تلویزیون همیشه ویژه بوده است. بخشی هم به خود همکاران ما برمی‌گردد که در زمان ساخت «دست‌انداز» خیلی‌ها دوست نداشتند با آن‌ها شوخی کنیم و ما صرفاً با برخی از برنامه‌های تلویزیونی شوخی کردیم.

فعالان فضای مجازی طنز را از ما آموخته‌اند

این کارگردان و بازیگر مجموعه‌های طنز درباره قیاس با شبکه‌های اجتماعی که گاهی با وجود امکانات کمتر اما موفق‌تر از تلویزیون در حوزه طنز، آیتم سازی می‌کنند، پاسخ داد: همه بچه‌هایی که در مجازی فعالیت می‌کنند از آیتم‌های ما در مجموعه‌های قدیمی‌تر یاد گرفته‌اند و خود ما در تلویزیون منبع این شوخی‌ها بوده‌ایم. اگر شرایط برای ما به گونه دیگری بود ما هم موفق بودیم. همه این بچه‌ها که شما در مجموعه دیدید خنده‌دار بودند اما در چارچوب تلویزیون قرار گرفتند و همین بازیگران اگر بخواهند در فضای مجازی کار کنند بسیار بیشتر می‌خندانند.

وی اضافه کرد: ما مجموعه‌ای چون «خنده بازار» را داشتیم و شوخی‌های آن بخش زیادی از جامعه را با خود همراه کرد اما آیا ما پس‌رفت کرده‌ایم؟ طبیعتاً تجربه‌مان هم بیشتر شده است.

عباسی در پاسخ به اینکه چرا برخی آیتم‌ها مثل «پایش» بیشتر از خنده می‌توانست جدی و حرص‌درآور باشد، بیان کرد: برای آیتم «پایش» من خودم دوست داشتم لحن ما تند باشد و خنجر را از رو ببندیم. تلاش داشتیم واقعیت برخی از مسئولان را نشان دهیم و اگر حرص مخاطب درآمد عمدی بود. متاسفانه مسئولینی داریم که به هیچ وجه پاسخگو نیستند و حتی در رسانه به گونه‌ای سخن می‌گویند که حال شما بد شود.

وی درباره دلایلی که مخاطب این روزها کمتر با مجموعه‌های طنز می‌خندد عنوان کرد: اقبال از یک مجموعه طنز به خیلی دلایل برمی‌گردد، خیلی از جریانات موازی حاکم بر اجتماع روی مخاطب تاثیر و روحیات او تاثیر می‌گذارد و ممکن است آمادگی و پذیرش سریال طنز را نداشته باشد.

کارگردان «خنده بازار» ادامه داد: نسبت به سال‌هایی که «خنده بازار» پخش می‌شد وضعیت اجتماعی اقتصادی عوض شده است. آن زمان زندگی راحت‌تری جریان داشت بی آبی، بی برقی و گرانی در این حد نبود الان تورم از یک طرف، کرونا از طرف دیگر و وضعیت متزلزل مدیران از طرف دیگر روی مردم اثر گذاشته است. البته نمی‌خواهم توجیه کنم اما کسی دوست ندارد برنامه‌ای بسازد که مردم دوست نداشته باشند یا روی دستش بماند. بخشی ممکن است ناتوانی من باشد و بخشی هم به شرایطی برمی‌گردد که مردم در آن هستند. یک دلیل هم که نمی‌خواهم کار آیتمی بسازم همین است، نه به این علت که «دست‌انداز» موفق نیست که اتفاقاً خود من از پخش آن راضی هستم. هزینه برآورد ما را با خیلی از کارها در همین تلویزیون مقایسه کنید حداقل یک دهم آنهاست.

وی درباره اینکه چقدر تلاش کرده‌اند تا از نویسندگان مختلف برای آیتم‌ها کمک بگیرند گفت: من سعی کردم بچه‌های جدید را وارد کنم یا ساختار را عوض کم. نویسنده و متن ۸۰ درصد از یک کار است و ما با کمبود نویسنده مواجه بودیم. نویسنده‌های قابلی که در فرمت‌های مختلف طنز بنویسند، نداریم. ما سه نفر نویسنده داشتیم که یکی از آنها حدود ۳۵۰ آیتم نوشت و طبیعی است که فرد به تکرار می‌رسد. به نظرم او حتی خیلی نابغه بود که این تعداد آیتم را به ما رساند.

عباسی درباره همکاری با استندآپ کمدین‌ها و اینکه چرا سراغ آن‌ها نرفته‌اند نیز تصریح کرد: نوع نوشتن آیتم با سریال یا حتی استندآپ کمدی خیلی فرق می‌کند. در آیتم باید در کوتاه مدت نیاز را برآورده کنید و به جرات می‌گویم نویسنده آن را نداریم. جنس استنداپ هم فرق می‌کند، در استندآپ شرح حالی را از دید اول شخص شروع می‌کنید و تا هر جا بخواهید ادامه می‌دهید. ما از نویسنده‌های مختلفی در این حوزه هم دعوت می‌کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم.

۵۸۵۸

کد خبر 1539058

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سریال ایرانی فیلم کمدی کارگردانان سینمای ایران خنده بازار دست انداز برمی گردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران ستون فقرات تولید هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از کارگران خانواده بزرگ شهرداری که با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران برگزار شد، یاد و خاطره ۱۴ هزار شهید جامعه کارگری را گرامیداشت.

وی تاکید کرد: جایگاه، برکت و وقار دستان کارگران متفاوت از سایرین است تا جایی که پیامبر اعظم بر دستان کارگران بوسه زدند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: کارگرانی که در راه تأمین معاش خانواده تلاش می‌کنند همانند کسانی هستند که در راه خدا جهاد می‌کنند.

مرتضوی ضمن تمجید از تلاش‌های خستگی ناپذیر مجموعه مدیریت شهری گفت: اداره کلان‌شهری همانند تهران با جمعیتی ۱۰ میلیونی بسیار دشوار است که خدمات کارگران مجموعه شهرداری را نباید نادیده گرفت.

مرتضوی همچنین با اشاره شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم تصریح کرد: مسؤولان و همه آحاد مردم و جامعه شریف کارگری باید عنایت ویژه‌ای به جهش تولید با مشارکت مردم داشته باشند.

در این مراسم علیرضا زاکانی شهردار تهران ضمن تبریک هفته کارگر، تلاش کارگران خدوم به ویژه در شهرداری را ارج نهاد.

وی افزود: کارگران اساس استقلال کشور هستند.

زاکانی تاکید کرد: پیوستگی عمیقی بین دولت انقلابی و مجموعه شهرداری برقرار است.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: کارهای بزرگی که در شهرداری تهران رقم خورده به پشتوانه دولت انقلابی است.

در این مراسم از کارگران برتر مجموعه شهرداری تجلیل شد.

همچنین با درخواست ابراهیم شهرکی کارگر تلاشگر خدمات شهرداری از زاکانی شهردار تهران مبنی بر تبدیل وضعیت استخدام وی موافقت شد.

شهرکی پس از وعده صادق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و انتقام سخت از اسرائیل غاصب، هنگام کار و در نیمه شب واکنش جالب و متفاوتی داشت، که مورد توجه رسانه‌های گروهی قرار گرفت و درخواست وی مورد موافقت شهردار تهران قرار گرفت.

کد خبر 6099592

دیگر خبرها

  • کتاب جدید بهناز ضرابی زاده با نام «پری خانه ما» رونمایی می‌شود
  • تازه ترین کتاب اسماعیل امینی درباره مردم کوچه و بازار است
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • مجموعه تلویزیونی «گرگ» از شبکه ۴
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • شکار گوسفند توسط شغال در بام خرم آباد +فیلم